Advies in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en Communicatie 
Gezamenlijke duurzame waarde creëren

Introductieworkshop Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) wordt vandaag de dag van ieder bedrijf of organisatie verwacht – door uw klanten, consumenten en andere stakeholders. Mijn visie en overtuiging is dat dit niet alleen een noodzaak is, maar ook een kans om als onderneming te groeien – zowel in commercieel opzicht als qua reputatie. 

Wilt u van start met MVO, maar weet u nog niet precies hoe u dit kunt aanpakken ? Ik help u graag met een introductieshop Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen !

In een half-daagse interactieve sessie ga ik samen met uw directie, management en/of specialisten aan de slag. Hierbij ligt de focus op waarde-creatie door MVO voor zowel uw onderneming als uw stakeholders en aan de hand van een aantal concrete opdrachten en een brainstorm genereren we eerste ideeën en concepten voor MVO in uw organisatie. Uiteraard ontvangt u na afloop van de workshop een debrief en aanbevelingen voor het vervolg. Ideale groepsgrootte voor deze workshop is 8 tot 12 personen en u genereert de meeste waarde als de deelnemers zoveel mogelijk verschillende disciplines vertegenwoordigen – zoals Supply, Logistiek, Inkoop, Marketing, Sales, People/HR, Finance en Communicatie/Corporate Affairs.

De workshop kan naar wens in het Nederlands of Engels worden gehouden. Ook een leuk idee voor bijvoorbeeld een hei-sessie met uw management !.

Bent u al bezig met MVO, maar wilt u graag een step-up maken, bijvoorbeeld op gebied van circulaire economie of integratie van de Sustainable Development Goals? Neem dan ook zeker contact met mij op - ik stel graag een aangepast programma naar aanleiding van uw wensen samen.

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken of klik hier om een flyer met nadere informatie te downloaden.